Τώρα αυτό το άρθρο δεν το λες και ακριβώς για ''υγεία'' αλλά είχε να κάνει με φαγητό οπότε μόνο εδώ μου κόλλαγε. Τελοσπάντων,καιρό είχαμε να φάμε λίγη σοκολάτα.(μουυυυύσι). Άνθρωπος είμαι κι εγώ. Σάββατο είναι. Θα την χρειαστώ την ενέργεια. Ε; Άσε που γίνονται και πανέυκολα. Πάμε στην κουζίνα.
Χρειαζόμαστε:
- 500γρ. μούσλι ανάμικτο με ξερά φρούτα
- 2 πλάκες σοκολάτα (1 γάλακτος και 1 κουβερτούρα)
- 80 γρ. μαργαρίνη
- 120 γρ. μέλι
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη σε μπεν μαρι.
Κατεβάζουμε από το μπεν μαρι και ανακατεύουμε μέσα το μέλι.
Αναμειγνύουμε τη βρώμη.
Αδειάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και στρώνουμε με μια σπάτουλα
Βάζουμε από πάνω ακόμα ένα κομμάτι λαδόκολλα και πατάμε το μείγμα με ένα μικρο πλαστακι.
Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα στο ταψί 1 ώρα και κόβουμε σε μπάρες.
Τώρα που κάνει ζέστη τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη σε μπεν μαρι.
Κατεβάζουμε από το μπεν μαρι και ανακατεύουμε μέσα το μέλι.
Αναμειγνύουμε τη βρώμη.
Αδειάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και στρώνουμε με μια σπάτουλα
Βάζουμε από πάνω ακόμα ένα κομμάτι λαδόκολλα και πατάμε το μείγμα με ένα μικρο πλαστακι.
Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα στο ταψί 1 ώρα και κόβουμε σε μπάρες.
Τώρα που κάνει ζέστη τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Καλή μέρα και καλή όρεξη!!
Τόσο εύκολα!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου